Fekete Tímea
Tel.: 70/332-79-73
e-mail: info@silk-laser.hu

Címünk:
Budapest,
Szent István krt. 18.
(A Kiwisun szalon galériájában)


Milyen készülékkel végezzük a szőrtelenítést?


Kozmetológiai kezelőnkben egy Magyarországon még nagyon kis számban előforduló lézer készüléket használunk. Az Arion Alexandrit szőrtelenítő lézerrendszer a legújabb és legkorszerűbb berendezés. Az általunk használt lézerrendszer egy orvosi kezelő készülék, amelynek intelligens vezérlése van.

Ez a készülék a 755 nm-es Alexandrit lézer: melaninra szelektív, a bőr egyéb kromofóráit (hemoglobin, víz) megkímélő fényhullámhossz a melanin fényelnyelődési maximuma közelében. Nem forrósítja fel a bőrt, mint a villanófény.


Mit kell tudni a lézerről?

A kozmetológia területén megkülönböztetünk ma lézert és fényterápiát. Tapasztalatok alapján kimutatható hogy a lézerrel végzett szőrtelenítés eredményesebb és tartósabb hatást biztosít az intenzív pulzáló fénnyel az úgynevezett IPL-lel szemben.
Hatékonyan szőrtelenít és eltávolítja a felszíni ereket. A kezelés gyors, akár nagy kiterjedésű bőrfelületeken is használható. A kezelés fájdalommentes a hozzákapcsolt hűtésnek köszönhetően.
Az ARION Alexandrit lézerrendszer hullámhossza a legalkalmasabb a szőrtelenítésre. 755 nanométeren nyelődik el a lézersugár a legjobban, a szőrtüszőkben.


Speciális impulzussorozat:

A speciális impulzussorozat azt jelenti, hogy egy lövés nem egy, hanem négy impulzust foglal magába. Ez lehetővé teszi, hogy a bőr ne hirtelen, egy impulzus alatt kapja meg a beállított energiát, hanem négy impulzus alatt elosztva. Így egy impulzusra, csak az energia negyede éri a bőrt.
Ezen kívül az impulzusok között szünet van, ami lehetővé teszi a bőr hűtését, hogy elkerülhetőek legyenek a mellékhatások.
Ettől olyan biztonságos az ARION, mert ez a speciális technológia megakadályozza, hogy a páciens bőre megégjen.